Uw voordelen

 

Vertrouwen en betrouwbaarheid

Gemoedsrust

Deel van circulaire economie

Transparantie

Wij weten exact wat in uw afvalwater zit doordat wij een analyse van uw afvalwater uitvoeren in eigen labo. Onze in-house experts ontwikkelen hierna de juiste combinaties van zuivertechnieken voor uw type afvalwater. U wordt nauwgezet op de hoogte gehouden en wordt in elke stap van ons proces betrokken.

Uitvoerig getest

Onze installatie ondergaat een uitgebreide veiligheidsstudie in samenwerking met een erkend bureau, een piloottest, een Factory én Site acceptance test vóór deze bij on-site zichtbaar aanwezig is. Daarnaast voorzien wij tijdens de engineering- en constructiefase dat onze mobiele zuiveringsinstallatie ATEX kan gebouwd worden, een makkelijke schaalbaarheid kent en een snelle samenbouw doordat de modules in containers worden ingepast en dit in samenwerking met hoogwaardige parnters en leveranciers. Wij zetten dus enorm in op veiligheid en verzorgen zelf continue monitoring en bediening.

Zuivering volgens uw specs

Door uitvoering van een uitgebreide technology screening en zo de beste zuivermethode te selecteren op basis van de specifieke chemische en fysische eigenschappen van uw water, heeft u de garantie dat alle schadelijke componenten eruit kunnen worden gehaald zoals afgesproken.

U heeft controle

Doordat de mobiele waterzuiveringsinstallatie bij u on-site zal staan en wij deze continu monitoren en inzicht bieden in uw verwerking, krijgt u controle over uw afvalwaterbeheer.

Verlaging van kosten

Er zal ook geen logistiek meer nodig zijn voor vervoer van uw afvalwater naar uw verbrandingsoven en u zal dus een aanzienlijk verlaagde logistieke kost en personeelskost binnen logistiek hebben, maar ook de kosten voor transport en voor verwerking van uw afvalwater zullen dalen. Daarnaast hoeft u niet te investeren in onze installatie, maar betaalt u enkel per gezuiverde hoeveelheid.

Minder zorgen

InOpSys zal de mobiele waterzuiveringsinstallatie voor u ontwerpen, bouwen, financieren, én bedienen en onderhouden. Dat wil zeggen dat wij zorgen dat de installatie 100% veilig is nog voor deze naar u komt door het uitvoeren van strenge veiligheidsstudies en testen vooraf en ook door samenwerking in engineering en constructie met hoogwaardige partners, dat wij zorgen dat uw afvalwater gezuiverd wordt tot op het vereiste niveau, dat wij instaan voor de financiering en dat wij zorgen voor de bediening en het onderhoud. Alles wordt uit handen genomen zonder dat u inboet op de controle over uw waterbeheer.

Gestaafd inzetten op duurzaamheid

Naast de garantie van de verwijdering van alle schadelijke componenten door onze uitvoerige technology screening vooraf door onze experten en de zekerheid dat controle over uw afvalwaterbeheer krijgt dankzij continu inzicht in de mobiele waterzuiveringsinstallatie die bij u on-site staat, kan u ook alle stappen in uw eigen gecreëerde circulaire economie beheren.

kan uitgaan van een continue zuivering die voor proper en herbruikbaar water en ook hergebruik van waardevolle componenten zorgt in plaats van verwijdering ervan. Dit komt omdat wij enkel technieken toepassen die dit hergebruik garanderen.

Uw bedrijf krijgt dankzij de mobiele zuiveringsinstallatie een gestaafd duurzaam en innovatief aanzien.